Istorija
Ramenas
ir pagaliukai
  • Esame pirmasis japoniškų makaronų Ramen baras Lietuvoje. Taip, baras! Mes esame tie, pas kuriuos žmonės ateina žinodami, kad gali greitai prišliurpti makaronų, prikirsti Yakitori vištienos vėrinukų ir išgerti alaus. Dieną mes Ramen baras, vakare transformuojamės į Izakaya (Japoniškas gastro-pub'as).
R'amen
Makaronai
Kas tas
Ramen'as ?
  • Tai japoniška sriuba, kuri susideda iš kvietinių miltų makaronų panardintų į sultinį ir ant viršaus prikrautų pagardų: mėsos, daržovių, kiaušinių ir aromatinių aliejų.
  • Tai be proto universalus patiekalas, pas mus rasite ne tik klasikinių japoniškų variantų, bet ir mūsų improvizacijų. Aptiksite sau įprastus ir suprantamus skonius.
Sultinys
Makaronai
ir mašina
  • Kurie pasaulio restoranai gamina savo makaronus? Tik tie, kurie nori kontroliuoti kokybę.
  • Pradžioje susidūrėm su problema, kaip gauti kokybiškų makaronų? Nenorėjome tiekti nei šaldytų nei džiovintų. Tad nusprendėm makaronus gaminti patys - parsisiuntėm makaronų gaminimo mašiną !! Tokia vienintelė Baltijos šalyse!! Kasdien Jums gaminam šviežius, o kiekvienam bliude - 35m makaronų.
Kur mes ?
Sultinys
  • Kita svarbi rameno dalis – sultinys. Verdame tris variantus: vegetarišką, klasikinį kiaulienos ir vištienos.
  • Sultinių virimo procesas mūsų virtuvėje, galima sakyti, vyksta 24 val. per parą. Pavyzdžiui kiaulienos sultinį verdame 18–20 valandų. Tam, kad išvirtume vieną litrą sultinio, sunaudojame 1 kilogramą mėsos. Vištienos sultiniui naudojame vištas dedekles. Jos nėra viščiukai iš fermos – vištų dedeklių mityba yra subalansuota ir sveika.